heeeeeeeeeeehe

hhhhaajjsen! känns som d va 100år sen ja skrev här men har velat skriva skit många händelser men sen blir de aldrig av för att min dator ba dummar sejj hela tiden. men ialf igår så var jag hos florence med min mamma för hebbes mamma fyllde år  hehh =) så åt vi tårta över goooood sen spela elr ja sjöng lips över ballt spel elr karioke hahahaaahha vill åsso ha de sen skulle vi spela uno men spelade ist alias över ballt de me hahah sen gick de flesta men jag å mamma va kvar gjorde  ingenting typ kolla teve sen gick vi hem. nu sitter jag ba här ska fixa mej nu snart sen ut . hehh så ha de bra..

PEACE

IM OUT OF HERE!

heeeeeeeelllllu . ska till pappsen nu ska va där tills tisdag så kommer vara ifrån datan i 2 dagar ! :( men jag ffår väl stå ut me de och bli bästa vänn med teven theehehehehehe. ska ta bussen snart så mste röra mejj. ha de FETTT
PEACE

on to the next one


suuuuuunshinee

huhuu gomorrooon !
vaknade av starka ljusstrålar som lyste in i rummet blev helt bländad hahha, de verkade va helt skönt väder helt varmt här hemma med mycke ljus utifrån, men sen när ja kolla ut så såg jag snö och tänkte ööööööh back to sleep haha, men kunde inte somna om så jag gick upp fixa nått att äta, smsade pappa ska nog dit senare och nu sitter jag vid datorn och har jättetråkigt! ialf så längtar jag till sommaren sjuuuukt mke, tänk er sån skön värme, slippa ta på sig hundra ton kläder åka till Bo01 oohh bada och shoppingen alltallt de oh längtar!

PEACE!

 



23.58 fredag

har suttit vid datorn hela dan idag hehh helt tråki freda vafan e detta! hmhmhmmmmmm ingen aning om vad som händeri morrn, lite olika planer men får se yeyeeee, just nu ska ja se på nån film me BRIIIIORSHAN yejj men ja.. en film och ätaa musliii mmmmmmm sugen pårree, så ni får hade för ska draa nuu aaaaaaaaaight


tyga - pillow talkin

PEACE

orka?

vissa eller de flesta säger sig vara ens vän, säger jag finns för dig si&så men är det verkligen sant? är det inte bara så att de bara vill veta saker men sen skiter i det helt senare? utnytjas gör man grovt nu för tiden? de är nästan som om de vill tävla, som om de vill vara bättre än alla andra vilket de absolut inte är, men de tror de.. en riktigt vänn säger inte, kommer du till stan (typ varje dag), kolla vilka kläder jag köpt jag ska köpa nya, jag får de jag ska ha de blabla.. skit i skolan, gör inte läxan kom ut istället du ska inte ha de du ska inte göra de.. alltså de är inte vänner. USERS kallar jag dem? nolifers, tänker de på sin framtid snacka om konkurs hehhehe sån kronofogden! hatar fjäskare också, riktigt många finns de nu. De som säger sig vara ens vänn kan vara ens värsta fiende. nej men jag orkar inte skriva mer ha. och ne ja ska nte leka miss perfekt elr nått nu men pallar verkligen nt with that nomore menmenn, vetni vadddd ZIPPer hehe HEJDÅ HA DE BRA! ;)


PEACE OUT!

everyday a star is born.

skolan och sånt helt tråk fick håltimme på svenskan så slutade tidigt det enda som var bra, resten av skoldagen va sömn hehe. kom hem satte på teven i rummet och la mej i sängen kollade på tv:n ofc sen somna ja.. vaknade åt pommes me kyckling o sallad mmmmmmm gott ? naaahh.. åt kyckling hela förra veckan plus kyckling idag i skulan.
sen satte jag mej vid datorn, nu sitter ja åå lyssnar på musik gör inget annat ska röra mig mot wiki sen träffa resten och sedan gå till träningen, ha de fedt.



den 15/2 kl 20:33

Sitter bara här och funderar på vad jag ska ta på mig imorgon.. har absolut ingenting ju!
Men utifrån de så tänker jag kolla på gammla Run's house avsnitt och ätaaaaaaaa så kalrt hehe.
Och jag lovar.. så fort jag får en ny data eller åtinstånde har fixat den vi har nu så tänker jag bli myckemycke mer aktiv på bloggen lägga in massa bilder musik outfits och så, men de kommer nog ta en lååååååång tid för vår data kan nt ta in bilder från mobil kameror rättaresagt den kan nt ta imot NÅGOT man kopplar in plus att den är sjukt seg spc när d gäller bdb men nt för att ja loggar in där så ofta längre menmenn.. ha en jättemysig kväll.

PEACE !

fuuuunderar

villl ändra header eller rättare sagt ha en header men vetifan hur man lägger till en och vet nt iheller hur ja vill ha den?!!

vad tyyycks om denne..?

love!


PLUGG

en låååång skoldag idag jao. kom hem plugga typ i 10 läste genom allt sen datan innan i typ 1timme sen teve och äta sen plugga igen på franska har prov imorrrooon pallar verkligen nt, men tkr mer synd om em som har nationella! ;) ska gå och kolla på film nu med bror som vanligt hahha, ha de bäst KINGS

hmm

HEJJ, vet inte vad jag ska skriva?..
menmenn ja tackade nej till ett erbjudande att åka till stockholm helt gratis  med buss fram&tillbaka i typ 3 dagar? men de sån politiksak ngt ungdomsråd bajsbajs.. och ja dom ska ba snacka politik och träffa en massa andra ungdomar, plus att man missar skolan men ja pallar ente åka för man mste skriva minst en A4 med vad man har gjort och tycker om de sen ska man snacka i en kvart i klassen på so lektionen, alltså man ska redovisa, och ja e shiden bra på sånt, typ ja skulle snackat i en minut sen SEEJJS hahaha, så ja tänkte skiiiiiiit i mannen  , hahah jejj.. men har nt gjort nått spc ba skola åå så, har fan läxförhör, prov läxor vartenda vecka och dag, aldrig nån fri fan.. så har nt mke tid åt datan hinner typ sitta på morronen innan skolan sen nu på kvälleen .
men ska till rummet nu åå glo på när min bror spelar sån handi spel på ps3 över seg.

IALF HA D FETTAST jaoooooooo

6 februari tvåtusentio

dagen bleev helt annat än vad jag skulle göra..
skulle igentligen till diellza med andra, men sen var jag tvungen å permenenta mitt hår och allt blev helt stressigt så ja ble helt så palla.. när jag va klar så palla ja nt va hemma så åkte in till stan ist me lakisha och wiki, vi sprang till alla h&m butiker för å leta efter RUN DMC linnet och så klart så var det slut över allt förutom i hansa som de fanns exakt 2 st kvar ! först så hittade laak en jag ba OOOOOMG ge mig den hahaha, men sen så hitta ja en annnan ! ja köpte de linnet ialf och ett par tighst och såklart åt vi på mc, sen så åkte vi hem åå ja gjorde inget spc kollade på film å sen så somna jag höhöhö.  hade bra iaaaaaaallafallll

hajjen

sex conversation


THIS IS SOOOOOOOOO MINE !






jadddddu

finns inget å säga mer än att det är jättekallt, jag hatar snö och har prov imorgon
hejdå

HAHAHAHA



alltså jag vet inte varför, men det är sjuuuuuuuuukktt roligt när någon halkar,
dom går helt allvarliga på stan helt stressade sen ba halkar dom och ramla, jag vet shii.. ja ba så DÖÖÖRRRRR av flabbb , sjuukt.. hhHHAHHAHAHA

hejdå =)

RSS 2.0