Your hearts all locked and i got the key

vakna tidigt, somvanligt.. ringde laak fixa mej sen till stan å träffa henne där, gick runt i affärer jag handla aldrig nått tyvärr ''/ men hon handla julklappar till sig sj hahhahah, sen träffade vi på elizabeth och så gick hon me oss , och ja vi träffa lita andra folk i stan yyaaooo! kom hem helt frusen, gäster å allt här hemme, oorka !
orkar nte skriva mer faktiskt ska se på film nuueee så ya'll have a good time !! ;)

ppeeeejjjjss and luuv

i said BBRRRRR

Heeeeejj!

har inte varit inne på datorn igår för att jag var å bada på aqvakul!
idag så väckte min mamma mig jättetidigt, vet ej varför?! menmenn sen gick jag snabbt till stan för skulle köpa såna gummiband shiet till håret som jag har nu gjort klart!! iallafall så var jag med gelare och hennes lillebror, jag köpte gummibanden sen stack vi till mc och åt m-mmM! sen hemmåått. så kommer man hem visar de ja köpte och så var det FEL !!! var tvungen att åka äääääända tillbaka fast med lilla ida denna gången, och ja hittade rätt gummiband denne gången, så gick vi å köpte godis på tasty yaoo :D sen hemmåått igen. fortsatte me håret åt chips me dippa, godis å drack läsk (AA) blev äntligen klar, efter de kolla ja på film glömmt va  den hette.. sjukt ball vareen! sen nu sitter ja vid datorrnn wee, ska kolla på john tucker must die nu, sett den minst 50ggr?jag på bilden från en skoldag !! mina ögonbryn?! ser fucked up ut..

peejjjzz!

SNÖÖÖ!!?.. BUU!

Haajjsan alliiihopa!
de har snöat i 4 dagar!! vad tycks om detta??
jo de tycks dåliigt! kan ju inte ens gå normalt ute, halkar ofta! dumme snöö. ialla fall så e de ju LOOV :d fedt skönt ! igår så var jag hos B' med lakisha chris drin arti jacob. vi hade en filmkväll förstår ni =) och hon hade inga filmer så vi var tvugna att GÅ ända till mobilia, jättejobbigt! ja men vi hyrde Hustle&flow överbra film faktiskt och så köpte vi 2chips påsar och lääsk && choklad OFC. hann bara se halva filmen sen var det dags för mig och chris att dra hem, så ja jag kom hem bajsss allt gjorde thaannnggss..
IDAG, så har jag bara varit hemma hela dagen, permenentat håret och så.. ska göra om håret i veckan :D hoppas att de blir good?.


kolla på denna videon iallafaall.. ahahahhahaha ÖVERBALL !

peejjjzzz!

brown skin girl

heelluu !
ahH , har inte orkat blogga för haft värsta huvudvärken !
i alla fall skönt med helg , skolveckan har varit riktigt trög! mer än hälften av skolan fick typ ha en lektion itorsdags sen gå hem förutom dom i I-Laget och jag går i I-Laget naturligtvis , de fick gå hem bara för att de hadee brunniitt i EN klassrum . men inget att göra åt de, har en massa prov nästa vecka och läx inlämningar. just nu så sittert jag och lyssnar på musik, ska snart fortsätta med mitt hår, gör flätor (A)


chris browns nya album kmr å bli siick :D


Chris Brown ft. Rock City & Sean Paul - Brown skin girl

Chris Brown ft. Ester Dean - I love you


peaceout!

RSS 2.0